Kompas got talent

De weergoden waren school De Kompas goed gezind. De dag voor het schoolfeest heeft het veel geregend en de dag erna ook, maar op hun schoolfeest was het droog en scheen de zon. De Kompas had het schoolplein omgebouwd tot een heus speelplein voor de kinderen en een gezellig terras voor de ouders.

Als eerste konden de kinderen een parcours van tien spelletjes afleggen. Wie 0,50 € betaalde, kreeg een kaart met plaats voor tien stempeltjes. Er vielen mooie prijzen te verdienen. Wie het volledige parcours had afgelegd en een volle kaart had recht op een prijs. Om een rush op de prijzen te voorkomen was elke prijs afzonderlijk genummerd. De corresponderende nummers lagen kris kras door elkaar in een pot. Zo maakten ook de laatsten nog kans op een mooie prijs.

Om 17u00 nam de directeur van de school kort het woord. Daarna was het de beurt aan de kinderen om de ouders te vermaken met kleine toneelstukjes, dansjes, een voetbalwedstrijd, hip-hop… Elke klas had drie optredens voorbereid van telkens een paar minuten.

Verder waren er nog de gebruikelijke lekkernijen zoals zelfgemaakt gebak, frites en frikadel, frisdrank, bier, wijn & cava.

vr 14 juni | De Kompas | IJskelderstraat 29 | 16u00 – 19u00