Voortaan opent dit kantoor op donderdag om 09u30

We evolueren meer en meer naar een 24 uurs maatschappij. Sommige bakkers gaan al om vijf uur open. De meeste supermarkten openen om acht uur. Winkels die in de Wondelgemstraat op zondag open zijn, zijn meer regel dan uitzondering. In de hele stad zijn nachtwinkels te vinden. Tussen al deze maatschappelijke verschuivingen gedraagt BNP Parisbas Fortis zich als wereldvreemde bedrijf. Ze probeert haar klanten te dwingen zich aan te passen aan de moderne digitale ontwikkelingen zonder haar eigen functioneren in vraag te stellen. BNP Parisbas Fortis verkort haar openingsuren maar weer eens met een half uur.

Van een bedrijf dat aanpassingen van haar klanten vereist, mag je toch verwachten dat ze zichzelf ook aan de veranderende tijden aanpast en haar kantoren eens tot ’s avonds 12 uur open houdt of op een koopzondag.

Bovendien verzuimt ze het om de veranderde openingsuren op de websites bij te werken. Op drie van de vijf die ik controleerde stond de verouderde openingstijd vermeld.

In de digitale wereld volstaat een fotokopietje op de deur niet meer! Tijd kost geld. Dat geldt voor de bank, maar ook voor de klant.

BNP Parisbas Fortis | Kolveniersgang 2