Reksan Reclame Center

Wie de naam Reksan googelt komt uit bij een groot modern reclamebedrijf in Antalya in Turkije. Antalya ligt aan de Middellandse zee en telt ruim 1.500.000 inwoners. De fabriek heeft een gesloten oppervlak van 3.000 m2. Ze doen zowel de productie, installatie & onderhoudsdiensten. Reksan beweegt zich op allerlei terreinen in de reclamewereld. Van uithangborden tot totempalen (hoge paal met bovenin reclame), sta applicaties, signalisatie, gevelbekleding, voertuigcoating, led-borden…

Het nieuwe gerechtsgebouw zou er eens een kijkje moeten gaan nemen. Daar behelpen ze zich nog steeds met A4-tjes op deuren en muren. Architect Stefaan Beel vindt duidelijke signalisatie storend in zijn strakke ontwerp. De bezoekers vinden op hun beurt het gebrek aan duidelijke signalisatie storend. Wanneer je zoals ik tot twee keer toe onopzettelijk bij de nooduitgang in de kelder belandt in plaats van bij de hoofduitgang, is er iets mis!

Ook in de Wondelgemstraat beschikken ze over een ruime en goed geoutilleerde productie werkplaats. Toen ik er gisteren (zondag) door het raam keek, leek het of ze aan het verbouwen of verhuizen waren.

Reksan | Wondelgemstraat 143 | rek-san@hotmail.com | 0475 67 35 99