Powerbank van Cubanisto

We kennen Cubanisto met de schedel van ‘Rum flavoured Beer’. De opvallende flesjes en blikjes zijn onder andere te koop bij Delhaize in de Wondelgemstraat. Gisteren had Delhaize een leuke verrassing in petto. Bij de kassa stond een doos Cubanisto powerbanken om gratis mee te nemen. Je hoefde zelfs geen Cubanisto’s te kopen!

De batterij heeft een capaciteit van 2200mAh. Dat getal staat voor Miliampère-uur. Dit getal drukt uit hoe lang (in uren) de batterij stroom kan leveren.

Als je wilt weten hoeveel keer je je telefoon kan opladen met een volle batterij is het noodzakelijk om te weten wat de capaciteit van de ingebouwde batterij van je GSM of Smartphone is.

Een eenvoudige Nokia heeft een batterij van 1020mAH, die kan je met dit model twee keer volledig opladen, want je moet rekening houden met ongeveer 20% stroomverlies.

Wanneer je de powerbank met het meegeleverde USB-kabeltje aansluit op je laptop gaat er een rood lichtje knipperen. Wanneer je hem vervolgens op je GSM aansluit gaat er een blauw lampje branden.

Delhaize | Wondelgemstraat 78 | Cubanisto Powerbank | Gratis