Nieuwjaarsreceptie ‘Nieuwe stijl’

Jarenlang werd de nieuwjaarsreceptie gehouden in het buurtcentrum in de Jozef II-straat. Die ruimte is momenteel grotendeels bezet door Bazaar Rabot. Twee jaar geleden is de receptie gedeeltelijk naar buiten verplaatst en vervangen door een nieuwjaarsontbijt. Een gedeelte van de straat werd afgezet voor verkeer. Auto’s maakten plaats voor eet- en drankstalletjes. Soep, pannenkoeken, broodjes, zoetigheden, koffie, thee, yoghurt, fruit, alles was er te krijgen.

Dit jaar is de nieuwjaarsreceptie opnieuw verhuisd. Nu naar het plein voor de Sint-Jozefkerk. Al vroeg waren de medewerkers van het buurtcentrum, aangevuld met vrijwilligers in de weer om alles in gereedheid te brengen. Er werden tenten opgezet en tafels en stoelen geïnstaleerd. In de kerk zelf werd druk gekookt. Niet minder dan vier soorten soep stonden op het menu. Daar kan zelfs de ‘Soupe Lounge’ in het centrum niet tegenop!

Warm was het niet. Dat verwacht je ook niet op 25 januari, maar wél droog en windstil. Goed ingeduffeld werd door een grote groep wijkbewoners samen lekker gesmuld.

za 25 januari | Nieuwjaarsreceptie | 11u00 – 14u00 | Plein vóór Sint-Jozefkerk