Nieuwjaarsreceptie LDC De Thuishaven

Traditiegetrouw organiseerde LDC De Thuishaven ook dit jaar weer een nieuwjaarsreceptie. Bij binnenkomst werd iedereen hartelijk verwelkomd en kregen we een bonnetje toegestopt. Waar dat bonnetje voor diende bleef nog even een verrassing. Bij de ingang van de grote zaal stond een team klaar met een welkomstdrankje. Bubbels met en zonder alcohol en fruitsap.

Om 15u00 hield centrumleidster mevrouw Ilse Mertens een korte toespraak. Terugkijkend op 2018 constateerde zij dat het jaar zowel letterlijk als figuurlijk een warm jaar was geweest. Voor 2019 staan er ingrijpende veranderingen op de agenda, zoals het samenvoegen van OCMW en Stad Gent. Veranderingen die vooral van administratieve aard zijn. De bezoekers en bewoners van De Thuishaven gaan hier niet zoveel van merken. Net zoals andere jaren zijn er personeelswisselingen geweest en hebben ze afscheid genomen van dierbaren. Griet Van Dessel is bevallen van haar derde kindje, en heeft na haar zwangerschapsverlof haar plaats weer ingenomen. Haar plaatsvervangster Lynn is overgeplaatst naar OCMW Gentbrugge.

Na de toespraak werden we uitgenodigd om ons, met ons bonnetje naar een aanpalend lokaal te begeven, waar 180 bordjes met lekkere hapjes stonden te wachten.

do 10 januari | LDC De Thuishaven | Neuseplein 33 | 14u30 – 16u00