M&S British Gums

Boris Johnston heeft vandaag in Engeland met een overdonderende meerderheid de verkiezingen gewonnen. Een harde Brexit komt nu een serieuze stap dichterbij.

Is het toeval dat Delhaize vandaag de populaire Engelse winegums in een mooi doosje met de Britse vlag verkoopt, of is het gewoon een origineel kerstcadeautje?

De basis van het snoepje is gelatine, een stof die op zich niet bepaald lekker is. Dus hebben ze heel wat extra’s nodig om een winegum smaak, geur en een mooi uitzicht te geven.

Het doosje bevat zes verschillende smaken en kleuren: geel is gemaakt van kurkuma, groen van algen, brandnetel of spinazie, oranje van paprika, paars van bessen en bloemen, zwart van zwarte bes, rood van gemalen schildluis.

De vormen zijn zes Britse iconen: De Union Jack, een dubbeldekker, de Big Ben, een Cup of Tea, een Life Guard en de fabrikant M&S.

Het doosje van Delhaize bevat de volgende smaken: framboos, sinaasappel, groene citroen, peer, citroen en zwarte bes. De winegums glimmen mooi dankzij een laagje was.

M&S British Gums | Delhaize | Wondelgemstraat 78 | 300g | 3,66 €