Divergent

Waar vroeger de drukkerij van Snoeck Ducajeu gevestigd was zit nu de afdeling Divergent van UGent. Mensen versterken op het werk, daar gaan we voor.

Bij Divergent kun je terecht met werkbaarheids-cheques. Een werkbaarheidscheque is een maatregel waarmee een onderneming financiƫle steun krijgt om een versnelling hoger te schakelen op het vlak van werkkbaar werk. Vlaamse ondernemingen worden gestimuleerd om een actieplan rond werkbaar werk op te stellen. Deze maatregel werd tijdelijk verruimd ten gevolge van corona.

Werkgevers en werknemers worden momenteel geconfronteerd met vaak ingrijpende veranderingen. Hoe zorg je er als werkgever voor dat het werk veilig is en de werknemers zich veilig voelen? Hoe ondersteun je leidinggevenden bij leiding geven op afstand? Hoe kan je ouders ondersteunen en adviseren bij de huidige combinatie van thuiswerk en de opvang en onderwijs van hun kinderen?

Divergent bestaat uit een gevarieerd team van specialisten die samen met de ondernemer een professioneel plan uitwerkt om antwoorden te vinden op deze en vele andere vragen. Ook werknemers en werkzoekenden kunnen een beroep doen op Divergent.

Universiteit Gent |Divergent | Begijnhoflaan 464