ADEC Bouwchemie

Griendeplein 4 is al meermaals van uitbater veranderd. De oudste die ik me herinner was een krantenwinkel. Rabot had in die tijd nog drie krantenwinkels, Griendeplein 4, Maria-Theresiastraat en Wondelgemstraat. Toen de krantenwinkel ermee ophield veranderde het in een uitstekende pizzaria. De Italiaan verwachtte veel toeloop van studenten, maar dat viel tegen. Hij sloot de zaak en verhuisde naar Eeklo. Daarna vestigde Chinees restaurant Jin Jang zich er. Hij ondervond dezelfde problemen en verhuisde na een jaar naar de Korenlei. Er volgde nog korte tijd een snackbar, ook dat werd geen blijvend succes.

Sinds 2008 zetelt Adec bouwchemie in het pand. Adec is in 2002 opgericht in de Klaverstraat 19. Adec specialiseert in hoogwaardige vloeren, zowel voor industriĆ«le doeleinden als particulieren. Je kunt er terecht voor anti-slipvloeren, temperatuurbestendige & chemisch resistente vloeren, polyurethaanvloeren, epoxy vloeren, hitte bestendige vloeren, zwaar belastbare vloeren, 100% vloeistofdichte vloeren…

ADEC heeft veel grote klanten zoals fabrieken, bakkerijen, tentoonstellingshallen, maar ook kleinere zoals scholen en horeca. In Gent kun je op vier plaatsen hun vloeren bekijken: in Broodje express in de Overpoortstraat, Quality Food Center (een groothandel in voedingsmiddelen), Devre keukens (Duitse kwaliteitskeukens) en restaurant ’t Klokhuys (Patershol).

ADEC Bouwchemie | Griendeplein 4 | ma t/m vr 08u00 – 17u00 | info@adecbouwchemie.be | T 09 / 335 30 81